El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, atacada pels companys en el seu complicat retorn a ‘Sálvame’
  • CA

Anabel Pantoja va deixar la feina a Sálvame convençuda que no hi tornaria mai. La decisió no l’ha allunyat del programa del cor massa temps, però, i és que ha tornat a signar com a col·laboradora poques setmanes després de la seva controvertida marxa. La neboda d’Isabel Pantoja té com a excusa la participació del seu promès a Supervivientes, en el que justifica la seva decisió de tornar.

El seu primer dia en el programa, però, no ha estat molt tranquil. De fet, l’hem vist plorar desesperada en reconèixer que troba molt a faltar el seu xicot. Per una altra banda, també ha protagonitzat un fort enfrontament amb Kiko Matamoros, que manifestava la seva sorpresa davant del retorn d’Anabel: “A partir d’ara vindràs de col·laboradora? Quants cops per setmana vindràs? Ja has superat el fàstic que et feia venir al programa?”, etzibava el seu company.

Anabel, farta de les primeres clatellades, esclatava: “Què passa? T’he de demanar permís, potser?”, li preguntava irònicament. “Sí, he tornat. El meu xicot està concursant a Supervivientes i la meva feina és defensar-lo. Per què m’he de quedar a casa?”.

Anabel Pantoja torna a Sálvame / Telecinco

Kiko intentava calmar els ànims en veure-la tan enfadada: “Jo no dic que et quedis a casa, jo celebro que tornis. Només pregunto quants dies vindràs”. Una insistència que enfadava encara més a la seva companya: “Vaig marxar perquè em trobava malament i necessitava sortir d’aquí a un temps. Ara, però, estic encantada de tornar a ser aquí”.

Kiko no era l’únic que manifestava el seu estupor en veure-la de nou a plató després de tot el que va arribar a dir del programa. Laura Fa, per exemple, deixava caure que la sorprenia que l’haguessin tornat a contractar: “Si et deixen venir i marxar quan et dona la gana serà perquè vals, perquè a un altre col·laborador no li deixen fer això“. Un comentari que els altres companys consideraven que estava carregat d’enveja i que evidencia que el retorn d’Anabel Pantoja no serà fàcil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa