Anabel Pantoja tira la tovallola amb Kiko Rivera: “No anirà demanar-li perdó”

La neboda d’Isabel Pantoja està farta dels continus empipaments del seu cosí

Anabel Pantoja ja està farta i ha pres una contundent decisió. Després que es casés amb Omar Sánchez a l’illa canària de La Graciosa i que el seu cosí Kiko Rivera decidís no assistir, perquè feia tot just dos dies que havia mort la seva àvia, i que el DJ, sense cap motiu aparent, la deixés de seguir a les xarxes socials, ara Anabel ha decidit que no anirà darrera d’ell per trobar el seu perdó.

Segons publica la revista ‘Semana’, ara, la sevillana no està disposada a anar darrere de Kiko Rivera, segons confirma l’entorn més proper a Anabel Pantoja, que assegura que ja està farta dels enfrontaments familiars i de l’actitud de Kiko davant de l’actual situació personal que està travessant. Aquesta font es mostra contundent: “Anabel s’ha cansat de sortir sempre perjudicada quan només ha tractat d’apaivagar les aigües a la família”.

Kiko Rivera i Anabel Pantoja, en una foto d'arxiu _ Instagram
Kiko Rivera i Anabel Pantoja, en una foto d’arxiu _ Instagram

Tot i que en aquesta ocasió Kiko està enfadat de nou, la seva cosina no mourà els fils perquè se li passi l’empipament. Tot el contrari. Segons ‘Semana’, deixarà que el temps passi i quan ell cregui convenient ja tornarà a ella. “Diu que quan a Kiko se li passi el cabreig que la truqui, però que ella no farà res aquesta vegada”.

Anabel Pantoja s’ha vist jutjada per celebrar la festa del seu casament, alguna Tot i que en el seu moment va entendre els motius pels quals Kiko Rivera no va voler assistir a aquest dia tan important per a ella, ara “no entén el motiu del seu empipament, fins i tot per a deixar-la de seguir a les xarxes socials”, relata la mateixa font de la revista.

Nou comentari