El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja tindrà el seu propi documental
  • CA

Anabel Pantoja s’ha assabentat en directe que ‘Sálvame’ ha preparat un documental sobre la seva vida que es titularà ‘Anabel, al desnudo’. Kiko Hernández li donava la notícia en directe durante el programa de dimecres, i Anabel es posava a plorar, sobretot, quan el tertulià li advertia: “El documental despertarà la ira de la teva família”.

La col·laboradora plorava i advertia: “Si tirareu la meva imatge per terra, m’aixeco d’aquest plató i no torno a entrar”. Tot i això, Kiko li explicava el perquè de les seves paraules per a tranquil·litzar-la i és que, com la pel·lícula de ‘Eva, al desnudo’, el documental parla de com una ‘actriu’ secundària acaba desplaçant a la principal.

La veritat és que, actualment, Anabel té imatge pròpia, no és la neboda o la prima de, és Anabel i podria ser la més cotitzada de la seva família. El documental oferirà informació en forma de xifres, números, dades i informes.

Més tranquil·la, la col·laboradora ha aclarit que no sabia res d’això, tot i que fins i tot ha gravat ja la capçalera! El programa l’havia citat per a gravar una cosa “bonica” per a la capçalera de ‘Sálvame de la pròxima temporada… però no era veritat i la foto donarà molt de què parlar.

Durant la pausa publicitària, Anabel Pantoja s’ha trencat, no ha parat de plorar i, ja de tornada a plató, advertia: “Això portarà conseqüències i sortiré malparada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa