El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum el sou escandalós d’Anabel Pantoja
  • CA

Anabel Pantoja va decidir prendre’s un descans de Sálvame per poder desconnectar dels problemes amb els companys. Ells no s’han pres gaire bé aquesta marxa, la que els ha donat ales per deixar-la verda un dia rere un altre. La col·laboradora necessita diners per poder pagar les despeses i l’alt nivell de vida al que està acostumada, per la qual cosa ha optat per incrementar la seva presència a Instagram. A poc a poc va aconseguint més seguidors i més contractes amb marques que l’escullen com a influencer, el que fa que s’ompli les butxaques.

Aquest dimarts, de fet, han parlat sobre la seva nova faceta de creadora de contingut digital. Van convidar a plató un expert en màrqueting digital que ha volgut analitzar la seva presència a la xarxa per poder fer-se una idea dels diners que podria guanyar amb aquesta feina. Tenint en compte que té 1,6 milions de seguidors, el que implica que les marques hagin de pagar més si volen que promocioni els seus productes: “El seu volum comercial a Instagram està molt per sobre del que podem trobar de mitja en el mercat. Anabel està compartint unes dotze publicacions promocionals al mes, encara que també està molt activa als Stories. A més a més fa moltes col·laboracions, molta mostra de producte, molta experiència…”.

Anabel Pantoja intenta guanyar-se la vida com a influencer / Instagram

L’anàlisi que va fer en directe deixava clar que Anabel Pantoja podria estar omplint-se de diners gràcies a aquesta presència a Instagram. El resultat? Podria guanyar entre 3.500 i 4.500 € per cada publicació i això suposa uns 40.000 € mensuals en cas que mantingués el mateix ritme de publicacions. Parlem d’una autèntica barbaritat que faria pensar que la seva tornada a Sálvame podria endarrerir-se, ja que ara seia el moment perfecte per aprofitar aquesta bona ratxa a la xarxa i fer diners. En el programa del cor no cobra tant, així que és probable que opti per explotar aquesta vena d’influencer abans de tornar a la cadira que li reserven en el plató.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa