El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, preocupada: “Menjo per ansietat, he de perdre 12 kg”
  • CA

Anabel Pantoja ha estat l’escollida per aventurar-se a ‘Sola’, el nou reality de Mediaset en el qual un personatge conegut de Telecinco es tanca en una casa i és gravat les 24 hores del dia. Només fa un parell de dies que ha entrat, però la neboda d’Isabel Pantoja ja ha fet parlar molt. Ha plorat molt i ha reconegut que l’experiència és més dura del que s’esperava. 

Una de les proves que ha de superar és començar una vida més sana, amb menjar més saludable i més exercici. És per això que ha d’anar fent videotrucades amb un nutricionista que l’assessora en aquest camí.

S’ha marcat com a objectiu perdre 12 kg, ja que creu que són els necessaris. A més a més, s’ha sincerat sobre quin és el seu major complex: “Quan em vaig fer la reducció d’estómac, vaig perdre molt de pes. El problema és que em va caure la pell de la panxa, la que ara tinc plena de greix però també de pell. Això també em passa a les cuixes, ja que me les frego quan camino. El meu somni és aprimar i veure’m sense aquestes pells. M’encantaria… Com aquests cossos que veus a la xarxa, encara que jo sóc conscient de la meva constitució i sé que mai no podré tenir el seu cul”. 

Anabel Pantoja, afectada a ‘Sola’ / Telecinco

Considera que el seu principal problema és l’angoixa que sent pel menjar: “Estic veient ‘Sálvame’ i mitja hora després m’entra angoixa i em menjo mitja rajola de xocolata. Però és que a la nit em menjo l’altra meitat… I això cada dia. No soluciona la meva angoixa, però em calma i és un plaer”. Caldrà veure si aconsegueix superar aquesta addicció a la xocolata i opta per una vida més saludable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa