El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja contra ‘Sálvame’: “No vull que m’humilieu més”
  • CA

Anabel Pantoja és l’última joguina de Sálvame. L’han convertit en la diana de tots els dards i no fan més que oferir informació que la deixa malament. La neboda d’Isabel Pantoja no pot més, el que ha deixat clar en l’últim programa. En aquesta ocasió, es feien ressò de la queixa d’un petit grup d’ecologistes que hauria criticat que permetin que Anabel es casi a la platja. Els companys reien i es mofaven de la situació, el que enfurismava a la col·laboradora: “Estic farta i no vull que m’humilieu més. Estic farta d’arribar a treballar amb por perquè no sé què passarà. Per mi la boda és molt important i tots us esteu mofant. No val tot per fer audiència. No estic disposada a convertir-se en la riota del programa”.

“Estic fins al monyo, de debò us ho dic. He demanat el permís que s’ha de demanar per poder celebrar la boda en una platja i me l’han concedit. Hi ha persones contractades per deixar la platja tal com estava abans de la cerimònia, a més a més que la meva boda pot ajudar a promocionar l’illa”, deixava caure. Els companys seguien rient-se d’ella i Anabel manifestava el seu enuig: “Ho deixo, ho deixo definitivament”.

Anabel Pantoja plora a 'Sálvame' - Telecinco
Anabel Pantoja plora a Sálvame / Telecinco

La presentadora intentava tranquil·litzar-la i fer-li entendre que no pot deixar el programa d’aquesta manera, tot demanant-li que tornés l’endemà per parlar-ho amb calma i acomiadar-se de tots si ho veia necessari. Anabel deixava la porta oberta a acudir… o no: “Estic citada a venir, però no he signat res”. Una situació desesperant que provoca que no gaudeixi d’anar a treballar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a agost 26, 2021 | 22:08
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? agost 26, 2021 | 22:08
    M'importa tres cagarros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa