El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja podria tenir seriosos problemes econòmics
  • CA

Problemes per a Anabel Pantoja. Segons ha avançat el programa ‘Socialité’, de Telecinco, a Anabel Pantoja li estaria passant factura el fet de no treballar a la televisió (ja que fa uns mesos que va deixar de treballar a ‘Sálvame’). “Deixar de treballar a la televisio no només ha repercutit en uns ingressos que ja no té, sinó que ha fet que els ingressos que tenia assegurats, els de les xarxes socials, també disminueixin, perquè ha disminuït la seva popularitat”, han assegurat al programa.

A més, l’espai que presenta María Patiño s’ha posat en contacte amb un expert en xarxes socials, qui ha assenyalat que “el perfil a Instagram d’Anabel Pantoja ha tingut una caiguda bastant important des que no surt a la televisió. I a dia d’avui el seu perfil té un descens bastant important. Era d’esperar, i està sent inminent”.

Anabel Pantoja, descoberta a 'Sálvame' - Telecinco
Anabel Pantoja | Telecinco

“Anabel Pantoja, en els temps de ‘Sálvame’, i gràcies a la seva gran imatge mediàtica, podia estar generant uns 4.000-4.500 euros per col·laboració. Ara mateix, i tenint en compte que l’eix televisiu ha desaparegut i només té a l’audiència d’Instagram, podem estar parlant d’un descens del 40% dels seus ingressos respecte a aquest caché”, ha revelat l’expert en marquèting i xarxes socials.

A més, ha explicat que les marxes podrien estar rebutjant el perfil de la neboda d’Isabel Pantoja perquè, amb l’objectiu de no mostrar tant la seva vida privada, les seves xarxes s’haurien convertit en una “Teletienda”. Alhora, l’expert creu que Anabel Pantoja hauria de tornar ràpid a la televisió: “Per a ella seria molt beneficiós tornar-hi perquè és un perfil molt potent, i és binomi que a ella sempre li ha sortit molt rentable”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a desembre 19, 2021 | 21:16
    M'importa una merda desembre 19, 2021 | 21:16
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa