El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, víctima de la guerra familiar: “Prepotent, covarda i dramàtica”
  • CA

Com era d’esperar, l’explosiva entrevista de Kiko Rivera ha tingut conseqüències. A la germana no li ha agradat que revelés intimitats sobre ella, mentre que a la cosina li ha indignat que la descrivís com una persona “prepotent” i “covarda”. Anabel Pantoja ha manifestat el seu malestar amb el cosí a Sálvame, on ha reaccionat a aquest atac.

La col·laboradora ha deixat clar que no li va agradar gens ni mica que Kiko parlés així d’ella: “Em va fer mal, és clar, i el vaig trucar per demanar-li explicacions. Ara les coses entre nosaltres tornen a estar bé, però segueixo sense entendre per què va dir que considera que sóc dramàtica i que sóc igual de prepotent que la meva tieta. Ell sap en quina postura em trobo i la respecta. M’entén i li he demanat que no em fiqui més en aquesta guerra, perquè em col·loca en una tessitura molt dolenta”.

Visiblement afectada, la jove ha acabat trencant-se en directe: “Sé que a partir d’ara ja no hi ha marxa enrere… Ha estat molt dur veure el meu cosí tan enfadat amb la seva mare. No em vull posicionar en aquesta guerra perquè no vull perdre la poca família que tinc. Isabel és la meva tieta i Kiko és com el meu germà… Entenc que estigui tan enfadat amb ella pel tema econòmic, però crec que en el fons la segueix estimant”.

Anabel Pantoja trenca a plorar davant de l’atac del seu company de Sálvame / Telecinco

A Anabel no li va agradar veure com un company de programa, Kiko Matamoros, intentava fer-li veure que el cosí la va deixar com un drap: “Prou, Kiko, fa més d’un mes que intentes posar-me en contra del meu cosí! Oblida’t de ficar m…! Ets un malson!”. Aquí tornava a plorar i desapareixia de pla durant uns minuts. Poc després demanava perdó: “Estic nerviosa… M’enfonso perquè tot això és molt dur. I no vull anar de víctima. Quan ploro és perquè les llàgrimes em surten de dins del cor. Estic farta dels judicis i de les històries. Que ningú no es posa en el meu lloc!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa