Anabel Pantoja, farta de les humiliacions: “Faig servir la talla XL, us molesta?”

Anabel Pantoja ha estat una de les famoses pioneres en el body positive. La col·laboradora de Sálvame té un cos curvilini i una mica de sobrepès, del que no se n’amaga malgrat les crítiques. Ella s’accepta i li encanta mostrar com li queda la roba i, fins i tot, ensenyar carn. Cada dia rep desenes de missatges enverinats de nois i noies que es mofen d’ella i del seu físic. Ella, lluny de quedar-se afectada, continua com si res.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Todo no dura para siempre… ? ???????

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

 

Fa uns anys va sotmetre’s a una operació de reducció d’estómac i des de llavors segueix els consells d’una dietista i d’una entrenadora personal per seguir una dieta sana i mantenir-se sana. 

Per tal de respondre als detractors que l’assetgen pel mateix tema dia sí dia també, ha volgut sincerar-se sobre el seu estat de forma. Ha compartit una foto en biquini, el que ha donat ales a molts per criticar-la despectivament. Com ha respost? Amb xifres i molta autoestima: “Peso 73 kg i faig servir la talla XL“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

 

Contenta i satisfeta amb si mateixa, ha volgut evidenciar que li són igual totes les desqualificacions que rep. Molts la volen humiliar, però encara més persones aplaudeixen aquesta estima en si mateixa. 

Nou comentari