El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja perd la paciència amb Sylvia Pantoja: “Lloro ho seràs tu, cacatua!”
  • CA

La guerra dels Pantoja continua. Ara han estat Sylvia Pantoja, cosina d’Isabel Pantoja, i Anabel Pantoja, neboda de la cantant, les que s’han enfrontat en directe a ‘Sálvame’. La col·laboradora del programa de Telecinco no entén que la cantant parli malament de la seva àvia tenint en compte el seu delicat estat de salut. I és que Sylvia va narrar un episodi en el qual la seva àvia la va renyar perquè Kiko li va caure dels braços.

Ambdues ja van protagonitzar un dur enfrontament, però la convidada es mostrava disposada a no faltar-li el respecte a la col·laboradora per l’afecte i el respecte que sent pel seu pare, Bernardo. Així que Anabel li demanava que el mateix afecte l’apliqués al que va dir de la seva àvia: “Em va fer mal perquè tu has tocat a la meva àvia, que és el que no se’m pot tocar, això que tu expliques a mi m’ho ha dit la meva àvia 3000 vegades i la poses com si fos no sé què…”

A més, no entén que un familiar que porta 30 anys distanciat de la seva família entri ara a parlar en plena guerra entre Isabel Pantoja i el seu fill, Kiko Rivera. Sylvia volia intervenir, Anabel no la deixava parlar i la convidada la criticava: “No pares, sembles un lloro filla”. “El lloro ho seràs tu, cacatua, a mi no m’insultis”, es queixava Anabel i Sylvia responia que el que té és “gatets” a la panxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa