El pare d’Anabel Pantoja amenaça la premsa: “Et tallo el coll”

'Sálvame' té proves de la traïció de Bernardo a la seva filla, el que ha tret la seva cara més violenta

Queden pocs dies per a la boda d’Anabel Pantoja. La tertuliana de Sálvame, coneguda per ser la neboda més mediàtica d’Isabel Pantoja, confirmava fa un parell de setmanes que el seu pare no acudirà a la cerimònia. Per què? En celebrar-se a la platja, un entorn poc còmode per a ell tenint en compte que va en cadira de rodes. Anabel l’hauria convidat igualment, però ell hauria dit que preferia no acudir per evitar problemes. Pare i filla no mantenen una relació molt pròxima tampoc, encara que ara podria empitjorar encara més per culpa d’una traïció de Bernardo. Des de Sálvame anunciaven que havien pogut saber que el pare d’Anabel havia acudit a una platja en cadira de rodes i que havia cobrat 40.000 € a canvi de filtrar-les a la premsa. L’objectiu? Deixar malament a la filla en demostrar que pot anar a la platja perfectament.

Un reporter del programa aconseguia les proves que demostraven la traïció del pare i anaven fins al seu poble per comentar-li en directe. El que no s’esperaven era que Bernardo Pantoja reaccionés d’una manera tan violenta. Completament fora de si, el pare d’Anabel començava a amenaçar el reporter de males maneres: “No em segueixis. No vinguis al meu costat i no em toquis, eh? Que et tallo el coll! Et dono una mascá que et mato, fill de p…! Estic disposat a cridar”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo de la discussió / Telecinco

El programa tindria més de 90 minuts de gravacions que deixen en molt mal lloc a Bernardo. Tots els companys d’Anabel són conscients que aquesta informació pot afectar-la moltíssim: “Si l’hem vist enfadada i plorant, ho farà encara més quan sigui conscient del pla que tenia el pare per contradir-la. El pitjor de tot és que no són fotos fetes per professionals, sinó que li hauria demanat a la cosina d’Anabel, la filla de Magdalena”. Una controvèrsia que pot arribar a esquitxar la boda d’Anabel Pantoja, que no fa més que acaparar atenció mediàtica negativa.

Comentaris

    JordiP 11/09/2021 3:54 pm
    Què es pot esperar d'aquesta ... "hentusa".

Nou comentari