El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Posen preu a la milionada que s’ha gastat Anabel Pantoja en els seus retocs estètics
  • CA

Des de Viva la vida segueixen analitzant el canvi físic d’algunes de les col·laboradores de Telecinco. L’última a ser investigada ha estat Anabel Pantoja, de qui han fet una radiografia extensa sobre les operacions estètiques a les que s’hauria sotmès.

La neboda d’Isabel Pantoja ha experimentat un canvi de figura increïble en els últims anys. Al darrere hi ha diverses dietes, molt exercici i també alguna liposucció. Segons el cirurgià plàstic del programa, la tertuliana s’hauria gastat gairebé 40.000 € en els retocs que s’ha fet recentment.

Amb només 34 anys, Anabel Pantoja reconeix haver-se injectat Botox (400 € per sessió) i un còctel de vitamines per a pell que costa 200 € cada mes. A més a més, s’ha hidratat els llavis amb un retoc que es pot fer per 400 €, ha pagat 800 € per augmentar-se els pòmuls i 400 € més per evitar que es formin bosses a sota dels ulls. La col·laboradora també s’ha tocat el nas amb una rinomodelació que eleva la punta nasal a canvi de 400 €. I, finalment, s’ha retocat les dents en una ortodòncia que alinea la dentadura per 5.000 €.

Analitzen el canvi estètic d’Anabel Pantoja / Telecinco

Tot això, només pel que fa als retocs facials. Ara bé, en aquests últims anys s’ha centrat en les operacions del cos. La més cara hauria estat la banda gàstrica que s’hauria col·locat a l’estómac per saciar l’hora de menjar, la que li hauria costat 8.000 €. I d’aquí, a eliminar greix del cos en un parell liposuccions que li han costat 10.000 €. I el pit se l’ha retocat? També, tal com ella reconeix: s’hauria fet un augment de pit i una mamoplàstia que li haurien costat 10.000 € més.

Viva la vida posa preu a les operacions que s’ha fet Anabel Pantoja / Telecinco

En total, 38.200 € en els últims anys que l’han ajudat a canviar -i molt- la seva imatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa