El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, ingressada per problemes en una operació estètica: “M’he dessagnat”
  • CA

Anabel Pantoja va marxar de Sálvame i va prometre que no hi tornaria. La neboda de la cantant era col·laboradora del programa des de feia anys, però el tracte que rebia per part dels companys i dels directors va forçar-la a abandonar la seva carrera a televisió. Farta de les humiliacions i les crítiques, va traslladar-se a viure a les Illes Canàries amb el seu promès i no s’havia tornat a saber res d’ella… fins ara.

Que Supervivientes hagi fitxat el seu xicot com a concursant l’ha obligat a sortir de la cova. Aquesta setmana ha reaparegut a televisió com a la seva defensora, una tornada que els antics companys de Sálvame han aprofitat per convidar-la a plató i preguntar-li com ha viscut aquests últims mesos.

Anabel sorprenia amb un canvi físic impactant. Visiblement més prima, reconeixia que ha perdut 8 kg. Com? Gràcies a un tractament estètic que va generar-li molts problemes, per això: “M’he fet una liposucció i he perdut uns 8 kg gràcies a aquesta ajuda. Vull prendre’m seriosament el meu canvi físic. Ara estic recuperada, però l’operació no va ser gaire fàcil”.

Anabel Pantoja parla de la seva intervenció estètica / Telecinco

De fet, assegura que va haver de quedar-se ingressada durant quatre dies: “Em van baixar els glòbuls vermells. Havia d’estar només un dia a l’hospital i vaig acabar quedant-m’hi quatre. Em vaig dessagnar… Ho he passat molt malament, però ara ja estic pràcticament recuperada”.

Ha deixat clar que aquesta tornada a televisió és temporal i només és per defensar la seva parella. Vol seguir centrada en la seva nova vida com a dissenyadora, de la que espera poder viure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa