El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja mostra el resultat de l’última operació: “M’han tret vuit litres de greix, però gairebé em dessagno”
  • CA

Anabel Pantoja s’ha sotmès a diversos tractaments estètics per intentar millorar la seva figura. L’últim? Una operació complicada en la qual li van treure fins a vuit litres de greix. Avui en parla per primer cop en una entrevista exclusiva a Lecturas, a qui concedeix les primeres fotos en biquini des de la intervenció.

Anabel Pantoja ven la primera exclusiva després de l’operació / Lecturas

Gairebé em dessagno“, reconeix després d’uns dies de descans. No ha estat una operació fàcil, així com tampoc ho van ser els dies de després: “He tingut uns dolors brutals… M’he fet una lipolàser, que és una tècnica agressiva però molt efectiva. Després de set hores i mitja al quiròfan, van aconseguir treure’m vuit litres de greix. Quan em vaig treure la faixa em vaig desmaiar“.

No ha estat fàcil, però es mostra molt feliç amb el canvi: “Mira els resultats i només ha passat un mes i tres setmanes!”.

Anabel Pantoja | Europa Press
Anabel Pantoja, en directe a Sálvame / Telecinco

La figura d’Anabel Pantoja ha canviat radicalment en els últims anys. S’ha arribat a aprimar molt, ha tornat a engreixar… Una muntanya russa que espera deixar enrere aviat gràcies a intervencions com aquestes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa