El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja pateix un accident de surf i ha de passar per quiròfan
  • CA

Anabel Pantoja ha hagut de ser operada aquest migdia després de patir un trencament del peroné. La col·laboradora de televisió ha tingut un accident aquest cap de setmana mentre practicava surf, quan intentava sortir de l’aigua i va ensopegar-se en posar malament el peu a terra. 

Ella mateixa ha explicat com va passar tot i com es troba en uns vídeos a Instagram que han preocupat els seus seguidors. Amb el turmell molt inflamat i sense poder caminar bé, els metges li enguixaven la cama a l’espera de poder operar-la. Avui mateix ha ingressat per sotmetre’s a la intervenció.

Anabel Pantoja, a l’hospital / Instagram

S’ha mantingut optimista en tot moment, per això: “Qualsevol pot ensopegar, jo no podia ser menys. Això només fa que motivar-me per seguir lluitant per aprendre! Estic bé. Ensurt i dolor”. 

 

 

Li han assegurat que no podrà tornar a caminar en sis setmanes, una recuperació llarga que li impedirà practicar esports aquàtics com fins ara. En una connexió en directe amb els companys ha revelat que aquest incident l’ha convençut per deixar de practicar surf: “Crec que em queda gran, em passaré al padel surf“. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa