El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, farta de les humiliacions de Telecinco: “Vull marxar, no puc més”
  • CA

La guerra entre Anabel Pantoja i Belén Esteban va esquitxar María Patiño, que va posicionar-se clarament en contra de la neboda de la cantant: “Anabel m’ha volgut donar una versió que no li he demanat i m’ha enganyat com a una ximple. És una persona absolutament interessada i, a més a més, va intentar provocar-me un problema amb Belén”.

Davant d’aquest atac, Anabel s’ha mostrat indignada: “No sé què li he fet. Simplement li vaig dir que no volia seguir alimentant aquesta controvèrsia. Entenc que interessi, però no vull perdre a Belén. No li vaig dir res més a María i ara diu que he mentit. M’atacaràs a mi, que em vaig sincerar amb tu? Dius que vull criticar a Belén. No ets amiga meva, María, però et tinc estima perquè som companyes. Què vols destapar, noia? No pots trobar res brut sobre mi”.

En la trucada amb el seu programa, Anabel Pantoja va deixar clar que està farta de problemes i humiliacions a Telecinco: “Vull marxar d’aquest p… merda. He tornat perquè pensava que valia la pena, però això no em val la pena. Vull viure a Canàries amb gent que m’estima i amb una cervesa, sense luxes. Això no ho suporto més. No m’agraden els mals rotllos”.

Anabel Pantoja, farta dels problemes a Telecinco

Una nova polèmica que allunya una mica més a la col·laboradora dels programes -i les controvèrsies- de la cadena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa