El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El marit d’Anabel Pantoja, caçat amb una altra dona
  • CA

Anabel Pantoja i Omar Sánchez van casar-se a principis de mes en una cerimònia a les Illes Canàries que va fer parlar molt. Encara no han fet el viatge de noces, el que ha donat motius a Sálvame per investigar sobre la seva relació. En el programa d’aquest dimecres deixaven anar una bomba que asseguraven que podia acabar amb el seu matrimoni: “Ens fa pena perquè la seva vida s’enfonsarà”.

Després d’estar donant voltes al tema durant un parell d’hores, acabaven anunciant que tenien proves sobre una deslleialtat d’Omar: “Són vídeos demolidors en els quals el marit d’Anabel fa petons a una noia i s’acaricien. I, fins i tot, hi ha un moment en el que se’ls veu anar junts al lavabo… on s’hi estan 15 minuts”. El col·laborador Kiko Hernández assegurava que estan demanant “moltíssims diners” perquè el vídeo té un valor informatiu bestial”.

Belén Esteban, que és una de les amigues més íntimes d’Anabel Pantoja, la trucava en directe després de veure les imatges: “He parlat amb ella i s’ha quedat tranquil·la… Simplement, l’Omar estava a una discoteca i diu que va apropar-se a saludar una amiga. Ella ja sabia de què anava el tema i està molt tranquil·la”. De moment només han emès el primer vídeo, en el que no es veu res més enllà d’unes paraules a l’oïda i mostres de complicitat. El programa ha deixat clar que s’han gravat moltes més coses i que les ensenyaran en el programa d’aquesta tarda. No és el primer cop que es parla d’una presumpta infidelitat del seu marit, ja que la premsa del cor ha posat en dubte les intencions del noi a l’hora de començar a sortir amb ella. De fet, han arribat a deixar caure que estaria amb ella per interès i per guanyar fama. La tertuliana, de vacances, opta pel silenci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa