Anabel Pantoja ho explica tot: “Isabel i Agustín Pantoja em van obligar a celebrar el casament”

“El que opini la gent m’és igual”, assegura la neboda d’Isabel Pantoja

Ja ha desaparegut el misteri. Ningú entenia per quin motiu Anabel Pantoja va decidir continuar amb el seu casament amb Omar Sánchez a l’illa canària de La Graciosa quan dos dies abans havia mort la seva àvia, Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja i àvia també de Kiko Rivera i Isa Pantoja. Però el cas és que, malgrat aquest cop tan dur per la família Pantoja, Anabel no va ajornar el seu casament, tot i que el seu cosí li va demanar.

Ara, en una entrevista a la revista ‘Hola’, la neboda d’Isabel Pantoja explica per quin motiu va prendre aquesta decisió. “Els meus tiets, Isabel i Agustín, em van obligar a seguir amb el casament”, ha assegurat. “Si la meva família m’hagués demanat que la cancel·lés o hagués trobat una situació molt molt complicada a casa, no hagués tornat a la Graciosa. Però em van obligar a tornar i a seguir amb el casament”, ha revelat.

Anabel Pantoja fa un petó a la seva cosina Isa Pantoja durant el casament amb Omar Sánchez | Europa Press
Anabel Pantoja fa un petó a la seva cosina Isa Pantoja durant el casament amb Omar Sánchez | Europa Press

A més, Anabel assegura que tant Agustín com Isabel li donaven suport i que “per això tinc la consciència tranquil·la. La meva iaia sempre volia veure’m feliç i li feia il·lusió que em casés”, aclareix. En l’entrevista també deixa clar que no ha cobrat molt diners per l’exclusiva i que, en realitat, “el que opini la gent m’és igual”.

En relació a la decisió del seu cosí, Kiko Rivera, de no assistir finalment a la celebració, Anabel només ha volgut dir que “va dir que ell no podia venir perquè no sentia això. Però jo ho entenc, igual que ha dit que ell m’entén a mi”.

Nou comentari