El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja reacciona als insults cruels que rep pel seu sobrepès
  • CA

No és el primer cop que insulten Anabel Pantoja pel seu físic. La col·laboradora de Sálvame està acostumada que critiquin el seu sobrepès, però això no vol dir que no l’afectin les faltes de respecte que rep constantment.

Ha compartit una foto molt tendra amb el seu promès, però els detractors s’han fixat en el greix de la seva esquena i li han fet saber amb comentaris molt cruels: “Aquesta esquena no és per ensenyar-la així, mare meva!”, “Posa’t roba de la teva talla”, “La carn se’t surt pels costats”, “Quines carns” o “Has engreixat molt, no és la foto més encertada”. 

 

 

Normalment opta per ignorar aquestes crítiques superficials, però davant l’allau de comentaris despectius, no ha pogut evitar reaccionar. Anabel ha compartit una reflexió en un vídeo que pretén acabar amb aquest malson: “Estic llegint els comentaris d’aquesta foto… I m’encanta que em poseu comentaris. Alguns són bons, altres són dolents… Entenc que hi ha per a tots els gustos. Però això que semblo un bacó, que baixi de pes, que em sobra pes… Us molesta? Perquè si voleu esborro la foto a tots aquells que us molesti el meu bacó allà… Doncs no!”. 

Anabel Pantoja reacciona als insults en la seva última foto Instagram

Anabel Pantoja reacciona als insults en la seva última foto / Instagram

Farta d’aquests comentaris que no aporten res, ha decidit dir prou i manifestar el seu enuig. Són molts els abanderats del body positive, però queda clar que encara hi ha molta feina a fer en aquest aspecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa