El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ filtra la milionada que cobra Anabel Pantoja gràcies a Instagram
  • CA

Anabel Pantoja s’ha convertit en el nou objectiu de ‘Sálvame’. Des que ha tornat del confinament a les Illes Canàries que l’han col·locat en el centre de la diana, el que quedava clar quan emetien un vídeo molt vergonyós seu a traïció sense cap mena d’empatia. En ell se la veia clarament perjudicada, sota els efectes de l’alcohol. L’estava emetent en directe a Instagram, però l’endemà mateix el va esborrar morta de vergonya. Els seus caps, lluny d’entendre-la i respectar-la, van posar-lo per humiliar-la sense cap pudor. 

La neboda d’Isabel Pantoja ha aconseguit un bon grapat de seguidors a la xarxa, concretament més d’un milió de fans a Instagram. Ha estat especialment activa durant el confinament, el que ha portat al seu company Kiko Hernández a acusar-la públicament d’estar “enganxada”. Aquesta acusació va donar peu al programa a analitzar la presència de Pantoja a la xarxa, el que no li feia gens de gràcia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si la vida te da la espalda … enséñale el culo. ? @wearekling

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tocaba volver después de más de 60 días…

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

Tot va complicar-se quan María Patiño va trair-la en filtrar quant cobra per la seva feina a Instagram. Un autèntic negoci gràcies a la repercussió que ha aconseguit: “Pot aconseguir fins a 20.000 € al mes. Però no només això, sinó que el mes que menys guanya són 4.000 €”. Una barbaritat que demostra que funcionen les col·laboracions d’Anabel amb diverses marques per fer publicitat.

S’estaria omplint les butxaques gràcies a això, una informació que ara tothom sap per culpa de la filtració a les seves esquenes de Patiño. Queda clar que no es tallaran ni un pèl a l’hora de seguir atacant-la. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa