El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, ingressada d’urgència: “Pateix una obstrucció greu”
  • CA

La col·laboradora de Sálvame està vivint un 2020 molt complicat. Després d’estar mesos de baixa per culpa d’una lesió al peroné que la va fer passar per quifòfan, l’últim dia de l’any ha hagut de tornar a l’hospital per culpa d’un incident. Els seus seguidors es quedaven molt preocupats en veure que publicava una fotografia amb una via posada en el braç: “No és greu, després us explico”, deia Anabel.

Anabel Pantoja a 'Sálvame' / Telecinco
Anabel Pantoja a ‘Sálvame’ / Telecinco

Amb això no evitava que els fans s’esperessin el pitjor. Poc després eren els companys de Sálvame els qui donaven més informació sobre el seu estat: “Anabel ha hagut d’anar a l’hospital perquè està tenint molts problemes per fer de ventre i això ha provocat que sigui ingressada d’urgència“.

Una obstrucció intestinal preocupant: “Els metges han posat 72 hores com a límit. Si no aconsegueix buidar l’estómac en aquest temps, l’hauran d’intervenir perquè el metge ha vist que l’obstrucció li està oprimint fins al pulmó”.

Anabel Pantoja publica una fotografia des de l’hospital / Instagram

Li haurien receptat laxants per intentar evitar la intervenció, per la qual cosa la seva nit de Cap d’Any estarà marcada per aquesta situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa