Anabel Pantoja, a l’hospital després del seu casament

"No és res greu, plaques a la gola i mal cos", aclareix la neboda d'Isabel Pantoja

Anabel Pantoja i Omar Sánchez es van casar el passat divendres 1 d’octubre en una bonica cerimònica a la platja de l’illa canària de La Graciosa, amb una setantena de convidats. I, segons ha publicat a les seves xarxes socials la pròpia Anabel, ha hagut d’anar a urgències a l’hospital, quatre dies després del casament i de la celebració amb tots els convidats. La neboda d’Isabel Pantoja ha penjat una fotografia on es veu que està asseguda en una cadira d’un hospital i ha posat l’emoticona amb el termòmetre a la boca.

Aquesta publicació d’Anabel ha preocupat molt els seus seguidors, que no entenien què podia haver-li passat tot just quatre dies després del seu casament. I, responent-los, la neboda d’Isabel Pantoja ha penjat una altra imatge només amb un text, on s’ha explicat: “Gràcies per preguntar-me com em trobo. No és res greu, plaques a la gola i mal cos“. I, seguidament, ha revelat què li han dit els metges: “Antibiòtic i repòs. I, si pot ser, no parlar”.

La veritat és que els seus seguidors es podien esperar qualsevol cosa, tenint en compte com han estat els mesos previs al seu casament: els ecologistes s’oposaven a que es casés a la platja de La Graciosa, dos dies abans moria la seva àvia, la seva tia Isabel Pantoja declinava assistir a la celebració, la mateixa decisió prenia el seu pare, Bernardo Pantoja, que no hi va ser, i finalment tampoc hi va ser el seu cosí Kiko Rivera i la dona d’aquest, Irene Rosales.

Nou comentari