Anabel Pantoja ho torna a fer: el polèmic vídeo a Instagram durant un dia de festa

Els seus companys del programa ‘Sálvame’ no entenen perquè es grava en aquestes circumstàncies

Ja li va passar en una ocasió, però Anabel Pantoja ho ha tornat a fer. Fa uns mesos ja es va penedir de deixar-se portar, en concret en un directe a Instagram després d’una nit de festa amb els seus amics. En aquell moment, la seva parella li demanava que tallés el directe i marxés a dormir, però ella es negava: “Vols callar-te la boca? No m’has de manar tu a mi ficar-me al llit”.

Anabel va demanar perdó, però ho ha tornat a fer. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha publicat un vídeo en el qual apareix celebrant el Nadal a casa d’una amiga, però acaba despentinada de la mateixa manera que en el primer vídeo i una actitud una miqueta similar, ballant (tot i que asseguda per la seva fractura) i cantant sevillanes.

Per les imatges, es pot deduir que havia begut alcohol, un fet que ha aixecat la polèmica de nou… encara que ella no l’entén. Ha explicat que ha fet el que pot fer qualsevol altra persona però els seus companys de ‘Sálvame’ criticaven les seves imatges.

Creuen que com a personatge públic ha de donar exemple i ella no donava crèdit. “Vaig anar a casa d’una amiga, vam estar jugant a un joc, després vam posar música, jo asseguda em vaig posar a ballar i a prendre’m una copeta amb les meves amigues i després vaig cantar una sevillana. Què té de dolent això?”, deia demanant que no la jutgessin.

“No te n’adones que vas carregada?”, li preguntava Paz Padilla i Anabel es rebel·lava: “Això és molt fort! Estic al·lucinant! Doncs res, em fico en un convent…”. No obstant això, la presentadora insistia: “El més fort és que justifiquis una actitud i un estat aquest com una realitat normal”.

Nou comentari