El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, ferida en un accident mentre feia snorkel
  • CA

Anabel Pantoja és una de les sensacions d’aquest confinament. La col·laboradora de ‘Sálvame’ protagonitza una secció en la qual ensenya una petita coreografia als companys perquè facin exercici en directe. Ella es troba a les illes Canàries, un territori en fase 2. És per això que ha volgut aprofitar i ha fet snorkel amb el seu promès. El problema? Que la classe de buceig no ha acabat bé i ha patit un accident.

“Aquestes són les conseqüències d’anar a fer snorkel sense tenir experiència. M’he fotut una bona hòstia! Us recomano que si ho feu, ho feu amb escarpins”, deia acompanyant una fotografia de la seva cama en la qual es veia una ferida que sagnava.

Anabel Pantoja ensenya la ferida que s’ha fet a la cama /  Instagram

Els seus fans es mostraven llavors molt preocupats, però ella ràpidament evidenciava que només havia estat un ensurt: “Amb ferides, amb sang o sense sang… Vaig a l’aigua!”, cridava abans de capbussar-se al mar. 

Aquest no ha estat l’únic incident que han patit els Pantoja durant el confinament. Només fa uns dies, de fet, que Chabelita patia una lesió durant un entrenament a casa i acabava sense poder pràcticament caminar. Al seu germà, a Kiko Rivera, una sessió de DJ li passava factura i acabava amb el turmell inflamat per culpa de la gota que pateix. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa