Anabel Pantoja esclata i anuncia que marxa de ‘Sálvame’

"Et juro que marxo a Canàries, esteu aconseguint que us tingui fàstic!", ha assegurat la neboda d'Isabel Pantoja

Anabel Pantoja ho ha tornat a fer. La neboda d’Isabel Pantoja ha tornat a dir que abandona el programa ‘Sálvame’, on col·labora dues o tres vegades per setmana. En aquesta ocasió ha estat després de ser castigada a l’inici del programa d’aquest dimecres per estar tota l’estona pendent del telèfon mòbil, i posteriorment ha vist com tots els seus companys l’han titllat de vaga.

Ho ha fet la seva companya María Patiño, que en una conversa telefònica amb el programa ha apuntat que si Anabel vol separar-se dels conflictes de la seva família, hauria, com a mínim, depreparar-se “arguments” per a intervenir en altres temes. I ha afegit, amb ironia, que creu que ‘Sálvame’ hauria d’anar després del Pantoja com a segon cognom.

Especialment dur, com sempre, ha estat el col·laborador Kiko Matamoros, qui li ha dedicat una llarga llista de descalificatius: la titllava de “vaga”, de recórrer “a l’insult”, d’anar on més fa mal i de tenir “molt mala llet”, evolucionant només “en les coses negatives”.

Després que Antonio David Flores i Gema López s’hagin referit a ella en termes semblants, Anabel ha esclatat: “Estic cansada que estigueu tot el dia renyant-me”, i seguidament ha advertit: “No aguantaré més humiliacions”. Les crítiques no s’han aturat i Anabel ha acabat per abandonar el plató: “La paciència se m’ha acabat”.

“Et juro que marxo a Canàries, esteu aconseguint que us tingui fàstic! Fàstic d’aquest ambient i d’aquests temes! Una cosa és que sigui pública i una altra que se m’estomaqui cada setmana!”, ha exclamat.

No és la primera vegada que Anabel Pantoja assegura que deixa el programa de Telecinco, així que haurem d’esperar per veure si en aquesta ocasió compleix la seva paraula, o tampoc.

Nou comentari