Anabel Pantoja, enxampada després d’assabentar-se del seu documental: “La meva tia pot pensar que he cobrat”

'Sálvame’ ha preparat un documental sobre la seva vida que es titularà ‘Anabel, al desnudo’

Anabel Pantoja es va assabentar aquesta setmana en directe que ‘Sálvame’ ha preparat un documental sobre la seva vida que es titularà ‘Anabel, al desnudo’. Una notícia que no li va fer cap gràcia a la neboda d’Isabel Pantoja, i així ho va expressar durant el programa: “Això portarà conseqüències i sortiré malparada”, es lamentava. Però l’empipament d’Anabel va continuar durant la publicitat i, una vegada més, el programa de Telecinco la va gravar, mentre es desfogava amb el director, David Valldeperas.

“No m’enrefio dels programes que fan ells. Començaran a treure coses dolentes. A veure si a mi em posareu com Beyoncé i a la meva tia com María de la O. No vull que a ella se li faci mal amb mi. Ella pot pensar que jo el documental l’he pactat, l’he cobrat… Ha estat sense el meu consentiment. Jo no canto. Jo menjo, bec, critico, ploro. No em vull portar malament amb ella. Sembla que voleu que tinguem mala relació”, se l’escolta dir sense poder parar de plorar.

Després de veure que de nou havia estat enxampada, Anabel va esclatar: “Està vist que ahir me la vau ficar doblegada i ahir a la tarda una altra vegada. Que em gravin parlant amb un director em sembla el més lleig que es pot fer i més amb una persona que està malament. Si dic el que penso em fan fora avui”, va manifestar.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 05/08/2021 9:19 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari