El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, rabiosa per les mofes dels companys: “L’amargada marxa a casa perquè no sap treballar”
  • CA

Anabel Pantoja va marxar de Sálvame i va prometre que mai no tornaria a treballar-hi perquè estava cansada de rebre humiliacions constantment. Quan es va confirmar que el seu promès, Omar Sánchez, participaria a Supervivientes, va haver d’empassar-se les seves paraules i va tornar a fitxar pel programa del cor per comentar el seu concurs. El mal tracte dels col·laboradors cap a ella no ha disminuït, per això.

Anabel Pantoja torna a Sálvame / Telecinco

De fet, aquest dilluns hem tornat a veure-la marxar de plató enfadada. Una tàctica habitual en ella que ja no sorprèn… ni genera malestar entre els companys. Què ha passat aquest cop? Què l’ha enfadat? Precisament els comentaris de la resta de tertulians, que deixaven caure, sense cap mena de tacte, que creuen que el seu xicot s’està apropant massa a Melyssa.

Anabel es mostrava tranquil·la i assegurava que confia que el seu xicot no li serà infidel. Als companys no els ha costat gaire, però, fer-la explotar en parlar i parlar sobre el tema. Jorge Javier, divertit, ficava el dit a la llaga: “Ai, Anabel, sembla que estiguis permanentment enfadada“.

Anabel Pantoja marxa del plató i s’enfronta als companys / Telecinco

Davant de tot això, Anabel s’aixecava i manifestava el seu desig d’abandonar el programa: “L’amargada marxa a casa perquè no sap treballar. Poseu un vídeo d’Omar i no em deixeu parlar? Marxo perquè m’esgoteu. Cal parlar sobre el tema durant quatre hores? El que no podeu fer és posar un p… vídeo d’Omar i Melyssa en el qual no passa absolutament res. Sou pesats i repetitius!“.

Un esclat de ràbia que ràpidament oblidava, el que fa que segueixi sense tenir credibilitat cada cop que s’aixeca per marxar. La relació entre Anabel i els companys és cada cop més tòxica, però de moment sembla que seguirà treballant (i cobrant).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa