Anabel Pantoja torna a ser protagonista de Sálvame per una informació bomba. Aquest dimecres la neboda d’Isabel Pantoja presentava la seva nova col·lecció de joies, una estrena que va estar esquitxada per la intervenció del reporter del programa en el que col·laborava fins fa poc. Des que va marxar de vacances per casar-se i gaudir del viatge de noces, que Anabel no va a plató ni s’enfronta als companys. Ara bé, això no vol dir que estigui desconnectada. De fet, quan Gustavo González va deixar anar l’última hora sobre ella, Anabel va trucar a la presentadora per deixar-los verds a tots.

Però què va passar? El tertulià assegurava que havia pogut saber que Bernardo Pantoja, el pare d’Anabel, sospita que pot tenir un fill secret. Quan Anabel va assabentar-se que estaven especulant sobre la fidelitat del seu pare i un presumpte germà il·legítim, enviava uns missatges de veu que evidenciaven com d’enfadada estava. Carlota Corredera explicava als teleespectadors com havia reaccionat Anabel: “Està molt enfadada… M’ha enviat moltíssims missatges i m’ha acabat trucant perquè està fora de si. El primer que vull dir és que s’està plantejant demandar a Gustavo pel que acaba de dir. No li entra al cap que deixi anar aquesta informació sense proves i està convençuda que el pare no ha fet dit res sobre aquest tema. Considera que el seu pare no seria capaç de dir una cosa així i que segur que no és ell qui li ha dit a Gustavo”.

Anabel Pantoja no vol parlar amb Sálvame / Telecinco

El col·laborador donava més detalls encara: “El fill podria ser un amic de Kiko Rivera“. Ràpidament, Anabel s’adonava que podria estar parlant d’un tal Luis Pinocho: “Jo no sé si el meu pare va tenir una relació amb la seva mare, però això no t’assegura tenir un fill. A més a més, el meu cosí m’ha explicat coses bastant lletges d’aquest amic seu de quan coincidien a Triana”. Gustavo seguia convençut que el que diu és cert i Kiko Matamoros li donava suport: “Aquest noi té missatges amb el pare d’Anabel que demostren que tenen una relació molt més propera del que li agradaria a ella. Han parlat d’aquesta possible paternitat abans que Gustavo en parlés aquí”.

Nou comentari