Anabel Pantoja s’emprenya amb els col·laboradors de ‘Sálvame’ i pren una dràstica decisió

La neboda d'Isabel Pantoja es baralla amb tots els col·laboradors de 'Sálvame' per defensar la seva tieta

La neboda d’Isabel Pantoja, Anabel, és col·laboradora del programa ‘Sálvame’ des de fa molts anys, però en les darreres setmanes ha dubtat de si hi vol continuar. En plena guerra dels Pantoja, Anabel ha de fer front a diverses controvèrsies, i sovint surt escaldada per les opinions dels seus companys de programa. És exactament el que li va passar aquest divendres, quan Anabel estava parlant de la seva àvia, ara mateix en un delicat estat de salut, i deia que no vol “ni que li toqui l’aire”.

Era en aquest moment quan Mila Ximénez saltava, perquè no entenia el to excessivament dramàtic d’Anabel: “Deixeu-vos de tragèdies!”, li demanava a la seva companya, però la col·laboradora no creia que fos gens exagerada. La situació s’anava complicant, el debat continuava i quan s’insinuava que la carrera d’Isabel Pantoja va millorar molt gràcies al seu matrimoni amb Paquirri, Anabel perdia la paciència i gairebé els papers.

Com a fidel defensora de la seva tieta, Anabel els dedicava un “pet amb la boca” a tots els seus companys i els escridassava: “40 anys cantant ho han demostrat! Si no hagués valgut, hauria estat a casa, això no és ni per haver-se casat amb Paco ni per haver-se quedat vídua”. Però per a Mila, “ja ningú respecta” a Isabel en allò personal, li deia que la seva vida és prou polèmica com per omplir diversos especials en els quals es parlaria d’episodis compromesos, i l’empipament de Anabel anava a més.

“Seràs tu, hi ha gent que sí que la respecta”, deia Anabel, i quan Kiko Matamoros prenia la paraula, tallava la comunicació

Nou comentari