Telecinco decep i fa el ridícul amb el documental d’Anabel Pantoja: “Quin engany”

Els teleespectadors han carregat contra la cadena per mentir en la promoció del reportatge

Aquest dimecres era el dia gran d’Anabel Pantoja. La col·laboradora de Sálvame presentava el seu documental, un reportatge sobre ella que prometien que faria parlar moltíssim i que enfadaria la seva família. El problema arribava quan els teleespectadors veien que només durava 25 minuts i que, bàsicament, era un recopilatori de vídeos d’Anabel al programa al llarg d’aquests anys.

L’audiència ha estat clara i ha manifestat el seu malestar a la xarxa. Enfadats i sentint-se enganyats, han carregat contra la cadena per fer una promoció tan cridanera quan el reportatge no era per tant ni molt menys: “Engany nivell 10 sobre 10“, “La ximpleria del ‘documental’ no és més que una recopilació de vídeos d’Anabel Pantoja. Què estrany que hagin venut fum…”, “Molt cartell i molt bombo per tan poqueta cosa”, “Si algú de vosaltres no ha pogut veure’l, tranquils perquè no us heu perdut res”, “I això és un documental?” o “Massa partidista” són només algunes de les crítiques que han compartit.

Els seus companys també han criticat Anabel, que es mostrava molt enfadada i deia que ella no havia autoritzat algunes de les declaracions que havien afegit en el documental. Poc després el programa connectava en directe amb la casa familiar de la tertuliana i demanaven la seva opinió a la mare d’Anabel: “Em segueix impressionant que se li faci un documental a la meva filla. Estic molt orgullosa d’ella, encara que és cert que sempre l’he intentat allunyar d’aquest món perquè mai no m’ha agradat”.

El que ha quedat clar és que Sálvame és conscient de la gran repercussió que envolta a Anabel Pantoja, la tertuliana que s’ha convertit en la seva nova estrella. Aquest documental ha defraudat, però de ben segur que no és l’últim.

Comentaris

    M'importa una merda 16/08/2021 1:10 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari