Anabel Pantoja, destrossada després del seu casament: “El meu cosí Kiko ni m’ha felicitat”

La influencer se sent decebuda, especialment amb el seu cosí Kiko Rivera

Anabel Pantoja i Omar Sánchez ja s’han casat. Tot i la polèmica que ha envoltat aquesta celebració, la nedoba d’Isabel Pantoja va prendre la decisió de celebrar el casament. Ni la mort de la seva àvia dos dies abans, ni la negativa del seu cosí Kiko Rivera a anar-hi van dissuadir la tertuliana de ‘Sávame’. Anabel aconseguia donar-li el ‘Sí, vull’ al seu xicot després de dos intents fallits en un entorn de somni i envoltada dels seus amics i familiars. En total, uns 70 convidats.

Tot. i les grans absències, el casament va sortir tal i com desitjava Anabel, encara que alguns detalls tenen a la col·laboradora una mica enfadada. El programa ‘Sábado deluxe’ ha aconseguit les primeres declaracions d’Anabel Pantoja després del casament i ha comprovat que la influencer se sent decebuda, especialment amb el seu cosí Kiko Rivera. Tot i que al principi Kiko Rivera tenia intenció d’assistir amb la seva família a l’enllaç, la mort de la seva àvia va provocar que el DJ decidís en l’últim moment no assistir-hi.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press
Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press

A més, Anabel s’ha assabentat que Kiko Rivera ha deixat de seguir-la a les xarxes socials i no s’ho ha pres gens bé: “He escoltat aquest matí en el programa de María Patiño que el meu cosí m’havia deixat de seguir i he comprovat que era cert (…) M’agradaria que si té algun problema amb mi m’ho digui clar perquè jo ja més no puc fer”.

La col·laboradora s’ha mostrat dolguda per l’actitud del seu cosí: “Em va dir que ell no celebraria el casament, però no es va enfadar pel fet que jo ho fes, o almenys això creia jo, ni tan sols m’ha enviat un missatge felicitant-me o dient-me que estava molt maca”. Anabel no ha pogut evitar trencar-se i posars-e plorar amb les paraules de Jorge Javier: “T’estimem molt, ens alegrem molt que siguis feliç i ens va encantar veure’t gaudir així del teu dia, no t’enfadis amb nosaltres per ficar-nos amb tu, és que enfadada ets molt graciosa, torna aviat que et trobem a faltar”.

Nou comentari