Anabel Pantoja denúncia el tracte que va rebre per part d’un metge

“Li he posat una reclamació", ha assegurat la neboda d’Isabel Pantoja

Anabel Pantoja fa tot just una setmana que es va casar amb Omar Sánchez a l’illa canària de La Graciosa. Després de la gran festa de celebració que va fer amb els seus 70 convidats, va anunciar a les xarxes socials que havia hagut d’anar a l’hospital d’urgències perquè tenia molt mal de coll. I dies després, ha hagut de tornar a l’hospital. I aquí ha vingut el problema, ja que Anabel ha denunciat a les seves xarxes socials el tracte que va rebre per part del metge que la va atendre.

Davant l’examen que li va fer el metge, i que ella ha qualificat de poc minuciós en mirar-li la gola “amb un pal de fusta des de lluny”, sense prendre-li la temperatura ni fer-li la prova del covid, Anabel ha assegurat que l’especialista només s’ha limitat a examinar el seu historial i li ha donat poques solucions per al seu problema. “Em diu que no em pot receptar antibiòtic, que tampoc em punxarà Urbasón perquè pogués estar bé i només m’ha volgut receptar un medicament molt lleu sense donar-me una altra opció”.

Anabel Pantoja, preocupada pel pare - Telecinco
Anabel Pantoja | Telecinco

En no escoltar la seva petició i considerar que no l’ha tractat bé i que ha estat una situació de “vergonya”, la tertuliana de ‘Sálvame’ ha continuat insistint al metge sense cap èxit: “M’ha donat un medicament que no em fa res i m’ha dit que no el puc obligar a punxar-me. Li he dit que s’estalviï el paperet, i li he posat una reclamació”.

La neboda d’Isabel Pantoja no s’ha tallat gens a l’hora de donar detalls de com ha estat aquest enfrontament. Amb nom i cognoms ha volgut fer patent la seva queixa cap al metge i ha assegurat que anirà més enllà de la reclamació. “Quan em doni un atac de tos intentaré que el meu marit em gravi perquè pugueu veure com vomito en directe“, ha advertit, admetent que li sap greu que li hagi passat això en un hospital en el qual sempre s’ha sentit molt ben atesa.

Nou comentari