Anabel Pantoja pren una decisió dràstica sobre el seu futur

Anabel Pantoja ha pres una decisió definitiva pel que fa a la seva feina. La neboda d’Isabel Pantoja treballa a Sálvame des de fa anys, una col·laboració que l’ha ajudat a fer-se un nom mediàticament parlant. El problema és que la resta de companys mai no l’han valorat i sempre li han retret que només tingui informació sobre la seva família… i no sempre és així, tampoc. No agrada que ells s’assabentin de certes coses sobre els seus cosins abans que ella mateixa, per exemple. La situació s’havia fet insostenible recentment i la jove va veure les seves vacances d’estiu com l’oportunitat perfecta per prendre’s un temps i reflexionar sobre si aquest és el lloc on vol treballar. A principis d’octubre va celebrar una boda multitudinària a les Illes Canàries, on resideix des de fa un temps, i només va convidar un parell de companys de programa. Aquest gest va evidenciar que l’ambient no és el més adient i que no té molts suports a plató ni a fora d’ell.

En la revista Semana d’aquest dimecres veiem una fotografia seva en portada que acompanyen d’un anunci que no ha sorprès gaire: “Deixo el meu lloc de feina a Sálvame“. Si no ho havia fet fins ara era pels diners que guanyava i per la repercussió que li generava. Ella és conscient que si comença a guanyar-se la vida com a influencer és gràcies al seu pas pel programa del cor. Després de meditar-ho molt, però, s’ha adonat que els inconvenients i els maldecaps que li genera aquesta feina pesen més que els beneficis que n’obté. No li compensa seguir en plantilla i ha decidit renunciar a la cadira que li ofereixen. Ara vol començar una nova vida, allunyar-se dels mitjans de comunicació i centrar-se en el seu paper de creadora de contingut a Instagram.

Anabel Pantoja es defensa a 'Sálvame' - Telecinco
Anabel Pantoja es defensa a Sálvame / Telecinco

El punt d’inflexió hauria arribat amb l’última informació que va revelar el programa sobre ella. Els companys donaven per fet que el seu pare havia tingut un fill il·legítim, un noi que deien que era conscient d’aquest parentesc. Anabel Pantoja ha negat que això sigui cert, però això no ha impedit que Telecinco seguís parlant i parlant del tema. La noia està farta d’aquestes faltes de respecte i aquesta manca d’empatia, el que no trobarà a faltar ara que ha decidit que el seu comiat sigui indefinit.

Nou comentari