El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja vol abandonar ‘Sálvame’: “Rebuig, fatiga i arcades”
  • CA

Anabel Pantoja ha amenaçat d’amenaçar Sálvame en moltes ocasions. La tertuliana de televisió mai no s’havia mostrat tan contundent com en el programa d’aquest dimecres, quan va posar-se a plorar sense consol mentre reconeixia no sentir-se valorada per la direcció de l’espai i tampoc pels companys. Tot empitjorava quan s’assabentava que el director del programa havia organitzat una entrevista secreta amb el seu pare en el que parlaria malament d’ella.

L’anaven a emetre en directe perquè ella reaccionés, però ella no ho consentia i marxava de plató: “Jo marxo. No vinc aquí a què es digui si ell és un bon pare o jo una mala filla. S’ha de respectar els pares de tothom i el meu no està bé. Si no voleu respectar-me, doncs continueu parlant-ne… però jo marxo. Els meus límits són els meus límits i els vaig marcar amb la seva separació. Dieu que ho he de suportar tot perquè sóc un personatge públic, però no. Marxo per sempre perquè no en aquest programa no es valora la meva entrega, el meu esforç ni res. Ara que hi ha un problema delicat amb el meu pare no em tracteu amb respecte i en feu un xou”.

“No em sento valorada per cap de vosaltres. No vull estar en aquest programa. Ara mateix sento rebuig i em genera fatiga i arcades. Un dia això, un dia una altra cosa… Arriba un moment en el que no vull empassar-m’ho tot i marxo cap a casa. Tinc els meus límits. Ho entenc tot, però no estic aquí per passar fatiga. No m’enteneu, cony? Que és el meu pare”, deia abans de posar-se a plorar sense consol.

Els companys de programa li donaven la raó i intentaven que entengués que s’ha de calmar perquè, en el fons, formen una família. Finalment, aconseguien que canviés d’opinió i decidia quedar-se amb l’esperança que li mostrin el respecte que es mereix. Ara bé, tots tenen clar que tornarà a sentir-se igual més endavant i que hi haurà més amenaces per part seva de deixar la feina per sempre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa