La família Pantoja en guerra: “Mala persona, dolenta i mentidera”

La família Pantoja segueix enfrontada. La mort de la mare d’Isabel Pantoja ha fet vessar el got i ha suposat la ruptura definitiva de la relació d’Anabel i Kiko Rivera. Els cosins ara no es parlen, però sembla que tenen la mateixa opinió sobre el testimoni de Teresa Rivera aquest dissabte al Deluxe. La germana de Paquirri (i, per tant, tieta de Kiko) va revelar una presumpta infidelitat d’Isabel al torero i això no ha fet gens de gràcia a Anabel. De fet, ha esclatat a Instagram en un escrit molt contundent: “Com es nota que has de menjar. 37 anys després inventant-te el que ven, el que et compren. Ets el pitjor que podria imaginar-me com a persona… com a senyora t’has retractat. Encara sort que el d’allà a dalt no està viu. I si tant l’estimaves, com és que no vas fer-hi res? Mala persona, mala germana i mal ésser. Tots els diners que guanyes, tant de bo que els hagis de gastar en advocats”.

“Tu segueix vivint dels teus invents, que sembla que tens el cap a Pamplona. Així tindran més material per fondre’t”, prossegueix la tertuliana de Sálvame. Anabel s’ha unit encara més a Isabel Pantoja amb la mort de l’àvia, el que demostra en aquesta nova defensa de la cantant. No està disposada a permetre cap crítica més cap a ella, el que torna a evidenciar a Instagram.

Anabel Pantoja carrega contra la germana de Paquirri / Instagram

Kiko Rivera, per la seva banda, opta pel silenci. De fet, ha pres una decisió dràstica que té a veure amb la seva activitat a les xarxes socials: “Avui heu vist les meves últimes paraules sobre el tema de la meva família. No tornaré a parlar del tema, seguiré el meu camí i la meva veritat. Sortiré poc de casa i de la meva boca no tornarà a sortir res, així que no insistiu més”, escrivia abans d’esborrar el seu perfil a Instagram. Un canvi d’actitud que arriba després del seu enfrontament amb els reporters del programa de Telecinco Socialité, als que va deixar verds per seguir-lo per carrer i posar en la seva boca paraules que no havia dit.

Nou comentari