Anabel Pantoja confirma que hi ha hagut acostament amb Kiko Rivera

La neboda d'Isabel Pantoja dona tots els detalls sobre com serà el seu casament amb Omar Sánchez

Per fi. Després de setmanes de molta tensió, sembla que Anabel Pantoja i Kiko Rivera s’estan acostant per recuperar la relació tan estreta que tenien de cosins des que són ben petits. Ho ha dit ella mateixa a ‘Sálvame’ després d’explicar que ha ajornat el seu casament fins a dues ocasions pel coronavirus. Tal com ella ha relatat, tenia organitzat un “bodorrio” a Sevilla, era el casament dels seus somnis però ha decidit canviar de plans: serà a la platja a Canàries i serà un enllaç simbòlic però… Qui assistirà?

La col·laboradora de ‘Sálvame i Omar Sánchez es casaran al setembre i serà a la platja, a la vista de tots, a Canàries. L’enllaç serà una cosa “simbòlica” i encara no té pràcticament res organitzat. Vol fer una cosa íntima i avisarà a la seva gent perquè es traslladi qui pugui, però entén que hi haurà absències: “Si poden traslladar-se i els ve de gust, estaré encantada de rebre’ls”.

“Serà una mica com el que va fer la Patiño”, ha posat com a exemple la tertuliana i ha deixat clar que vol un esdeveniment senzill, amb gastronomia canària, bona música i sobretot felicitat i amor: “Jo no necessito a la jet set”. Però potser hi ha menys absències de les que es pensaven perquè sembla que està reprenent la relació amb el seu cosí, Kiko Rivera: “Està la cosa bé”.

Anabel no ha volgut entrar en els detalls perquè ja se’l va acusar d’explicar en públic qüestions privades de la família, però sí que s’ha declarat “contenta” i “tranquil·la”: “Les coses havien d’assentar-se, entendre’s i refredar-se, i va donar la casualitat del meu aniversari…”. En relació a Isabel Pantoja, Anabel entén que la seva tia no assisteixi: “La meva tia no té ganes de casaments ni de traslladar-se, no ho sé, m’encantaria que vingués però entenc que no li vingui de gust, igual que si Kiko em diu ‘no puc o no em ve de gust’”.

Nou comentari