El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja acomiada l’any amb un atac als crítics: “Tinc pell de taronja i cel·lulitis, sí”
  • CA

El 2020 no ha estat un any fàcil per a Anabel Pantoja. La col·laboradora de Sálvame ha estat de baixa uns quants mesos per culpa d’una fractura de peroné que l’obligava a passar per quiròfan. La pandèmia va forçar-la a suspendre la boda amb el seu promès i, a més a més, es troba enmig de la guerra familiar d’Isabel i Kiko Rivera.

La seva carrera com a influencer s’ha consolidat, però, des que s’ha traslladat a les Canàries. Desgraciadament, això també implica que cada vegada té més detractors, els que sempre carreguen contra el seu físic. Anabel no té complexos i és habitual que publiqui fotografies en roba interior o banyador, sempre deixant clar que no té problema en ensenyar la cel·lulitis i reconèixer que té sobrepès.

Per tal d’acomiadar l’any, la neboda d’Isabel Pantoja ha publicat una fotografia a la platja en topless que fa servir per enviar un missatge contundent cap als haters: “Amb els meus defectes i les meves virtuts, fins i tot la pell de taronja, la cel·lulitis i els plecs… sí, detractors. Acabo un dels pitjors anys de la meva vida, però afronto tot allò dolent i n’extrec la part bona. Gràcies, Illes Canàries, per haver-m’ho fet tan fàcil”.

Han estat moltes les seguidores que han aplaudit que s’estimi i que mostri el seu cos sense complexos. Caldrà veure si amb aquest atac directe aconsegueix fer callar els més crítics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa