Els primers dissenys d’Anabel Pantoja, esgotats en poques hores

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha estrenat com a dissenyadora amb dues bosses que han agradat molt

Anabel Pantoja no ha perdut el temps durant la baixa. La col·laboradora de Sálvame està reclosa a les Canàries, on es recupera de la fractura de peroné que va patir fa un parell de mesos. Ara bé, això no li impedeix fer connexions en directe amb el programa del cor o estrenar una nova faceta lluny de televisió.

Parlem de la nova feina de la neboda d’Isabel Pantoja, que ha decidit provar sort en el món de la moda. Aquesta setmana ha sortit a la venda la seva primera col·laboració amb una marca de bosses, que li ha donat l’oportunitat d’estrenar-se com a dissenyadora. 

De moment ha ideat dos models de bossa, una en negre i una altra en gris. Fetes de niló i amb un preu de 25,95 €, Anabel deixa caure que aviat incorporaran més novetats. 

 

 

Les primeres hores han experimentat un fort interès, el que ha comportat que la pàgina web caigués davant la saturació de visitants: “Això és senyal que estan agradant bastant!”, diuen des de la marca. La col·laboradora de Sálvame segueix explorant altres vies d’ingressos, preparada davant d’una possible marxa del programa.

Nou comentari