El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja, molt afectada: “El meu pare no vindrà a la boda”
  • CA

Queden poques setmanes per a la boda d’Anabel Pantoja, la neboda d’Isabel Pantoja que triomfa a televisió com a col·laboradora de Sálvame. Està promesa amb Omar Sánchez, un instructor de surf amb qui viu a les Illes Canàries. La cerimònia se celebrarà allà, concretament en una platja de l’Illa Graciosa. La tertuliana està desitjant que arribi el moment després d’haver hagut de posposar la boda un parell de cops per culpa de la Covid. Ara que s’apropa, però, la polèmica l’envolta.

I per què? El problema és que s’hagi filtrat que el seu pare no anirà a la boda. S’ha parlat molt de la relació d’Anabel amb ell, sobretot des que es va saber que ell no té diners i que Anabel no l’ajuda ni tan sols a fer front a la instal·lació de l’ascensor que necessita pels seus problemes de mobilitat. No ha sorprès que no el convidi, però igualment ha rebut crítiques per això. En el programa de Sálvame d’aquest dilluns ha justificat la decisió: “Per descomptat que el vaig convidar, però no podrà venir perquè em caso a la sorra i pel seu problema físic no podrà venir. Si voleu criticar-me i fer-me sentir malament…”, deia tot just abans d’abandonar el plató entre llàgrimes.

“Jo volia fer una gran boda a Sevilla, però després d’haver d’anul·lar-la dues vegades hem decidit fer-ho a les Canàries només amb la gent és íntima. L’any vinent farem una festa a Sevilla i serà allà on vindrà tothom. Jo vull casar-me a la platja i el meu pare vol que em casi on vulgui perquè jo sigui feliç. Ell em respecta aquesta decisió. I que quedi clar que tinc el meu pare en un pedestal. No em deixeu com aquest tipus de filla. A mi m’encantaria que vingués, però és impossible”, afegia.

Anabel Pantoja parla de la boda - Telecinco
Anabel Pantoja parla de la boda / Telecinco

Els seus companys li retreien que hagués decidit fer la cerimònia a la platja si això impediria que el pare acudís, el que demostraria que no tenen tan bona relació com ella intenta fer creure. La jove, col·locada al centre de la diana, ha preferit callar i no parlar més sobre el tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa