Filtren quant guanyaran Anabel Pantoja i Kiko per l’exclusiva de la boda

Els cosins han arribat a Sevilla per acomiadar-se de l'àvia, una pèrdua que arriba només 48 hores abans de la cerimònia

Kiko Rivera, Anabel i Isa Pantoja han posat rumb cap a Cadis per donar l’últim adeu a la seva àvia, la mare d’Isabel Pantoja. Tota la família es trobava a les Illes Canàries, preparats per assistir a la boda d’Anabel aquest divendres. La mort de Doña Ana ha canviat els plans i els ha forçat a agafar un avió fins a Andalusia per poder acomiadar-se d’ella. Les càmeres els han captat a la finca familiar a la una de la matinada. Aquesta visita suposarà l’esperada retrobada entre Kiko i la seva mare, amb qui no es parla des de fa més d’un any. De ben segur que hi haurà molta tensió, però el DJ ha dit davant les càmeres de Sálvame que no dubtarà en abraçar-la. Volen estar al seu costat en un dels moments més durs de la seva vida, la mort de la seva mare i protectora. Aquesta pèrdua ha provocat que tornin a veure’s, però les postures encara estan molt allunyades. De fet, Kiko denunciava públicament que la mare no havia tingut la decència de trucar-lo per aviar de la mort de la seva estimada iaia. No s’ha filtrat si aquesta trucada va arribar a realitzar-se poc després o com han aconseguit saber els detalls del funeral de l’àvia, però la qüestió és que ja són allà per vetllar-la. Isabel Pantoja ha decidit no acudir al crematori, en no veure’s capaç de suportar aquesta imatge. En el seu lloc, hi ha anat el seu germà Agustín (qui tampoc no té bona relació amb Kiko).

Kiko ha fet un pas endavant i ha deixat de banda els problemes amb la mare per donar-se suport com a família. Ella no ha volgut anar al tanatori perquè creia que l’afectaria molt, encara que des d’alguns programes de televisió s’ha deixat caure que també podria ser per evitar que els fotògrafs aconsegueixin la foto de la retrobada amb el fill. Són dies de dol per a la tristesa i no volen cridar l’atenció. De fet, no han contractat la missa ni una sala per ser vetllada.

Kiko Rivera arriba a Sevilla per acomiadar-se de l’àvia / Telecinco

Anabel Pantoja, per la seva banda, va estar a punt de cancel·lar la boda per segona vegada. La mort de l’àvia va arribar només 48 hores abans de l’enllaç, per la qual cosa en un primer moment va voler tornar a posposar la cerimònia. Hauria estat la seva tieta qui l’hauria convençut de no fer-ho a través d’una trucada molt emotiva. La boda segueix planejada, el que els forçarà a agafar un avió cap a les Canàries avui mateix per poder arribar a temps. La mala sort ha perseguit aquesta boda des de l’any passat, quan van haver de cancel·lar-la per les restriccions de la pandèmia. Ara que ho tenen tot organitzat, des de Sálvame han volgut investigar al respecte. Què han descobert? Que Anabel té signada una exclusiva amb una revista per oferir les fotos de dins de la cerimònia. Com era d’esperar, el preu serà elevat: “Li han promès 60.000 € a canvi de tenir l’exclusiva. Ara bé, Kiko Rivera també ha demanat diners si volen que aparegui a la foto familiar”. Una reunió familiar amb diners pel mig que podria fer parlar molt.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 05/10/2021 12:57 pm
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari