Anabel Pantoja, farta dels atacs: “Sí, tinc estries i he de perdre pes”

La col·laboradora de 'Sálvame' ha dit quant pesa i ha ensenyat una foto de les estries per evidenciar que no li importen les crítiques

Anabel Pantoja està farta de les crítiques pel seu físic. La col·laboradora de Sálvame ha demostrat que és completament transparent pel que fa al seu pes i figura amb corbes. Mentre alguns aplaudeixen que no li faci vergonya demostrar que a televisió no són tot cossos prims, encara n’hi ha molts que la deixen verda. Davant de l’allau de comentaris negatius, la jove ha decidit publicar una foto de les estries i deixar per escrit quan pesa i quant hauria de pesar.

 

 

L’objectiu? Deixar clar que sap que hauria de baixar una mica de pes i que no cal que li repeteixin sense parar: “Pes ideal, 60 o 63 kg. Pes real, 73 kg. Confinament i peroné trencat. No em turmenta, però em ve de gust tornar a fer esport i baixar una mica de pes. Repeteixo, no em turmenta”. 

Somrient i lluint cos amb un biquini negre, està orgullosa i no vol que ningú la segueixi criticant.

 

El problema? Que no ha servit de molt, ja que han seguit dedicant-li missatges cruels: “73 kg? Són bastants més”, “És impossible que només pesis 73 kg” o “Més de 80 segur”. Una xacra que no aconsegueix treure’s de sobre. Cada vegada són més, però, les seguidores que la defensen. 

Nou comentari