Anabel es trenca en el dia de l’aniversari d’Isabel Pantoja: “Jo no hauria de ser aquí avui”

“M'he emocionat i no em trobo bé ara mateix", diu la tertuliana de 'Sálvame'

Dilluns a la tarda. Programa ‘Sálvame’. I de sobte ningú sabia on era Anabel Pantoja i s’havia deixat el seu telèfon mòbil a la taula. Ràpidament, la presentadora Carlota Corredera la trobava entre bastidors i plorant després de veure la porta de Cantora i escoltar un resum amb la guerra en la qual està immersa la seva família. I és que és 2 d’agost, l’aniversari d’Isabel Pantoja, un esdeveniment que sempre han celebrat a la finca amb família, amics, menjar i diversió.

Però Enguany no hi haurà ni aniversari ni celebració i Anabel no podia evitar trencar-se en directe a ‘Sálvame’. “Necessito el meu temps”, demanava la col·laboradora, que afegia: “M’he emocionat i no em trobo bé ara mateix, m’han vingut moltes coses al cap”. Reviure la història li havia portat mals records, i és que encara no es creu que la seva família s’hagi trencat d’aquesta manera: “És molt fort tot, és surrealista tot el que ha passat”.

“Jo no hauria ni de ser aquí avui”, deia la col·laboradora, i és que cada 2 d’agost ha demanat vacances al programa de Telecinco per a estar al costat de la seva tia a Cantora: “No m’he demanat el dia perquè no hi ha res a celebrar”. I és que per a ella, tot el que ha passat sembla més “una pel·lícula” que la seva realitat.

Comentaris

    Anònim 03/08/2021 12:49 pm
    Collons ! Quanta gent "trencada" Enganxeu-los amb pega i no toqueu els collons amb imbecilitats , hòstia !

Nou comentari