El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Alonso revela un drama familiar ocult fins ara: “Dos germans meus van morir abans dels 10 anys”
  • CA

Anabel Alonso ha concedit una entrevista al Sábado Deluxe que ha aprofitat per contestar els detractors que la critiquen per haver estat mare als 55 anys. L’acusen de ser una egoista, el que l’actriu no entén: “La meva vida ha canviat molt des que Ígor va néixer, ha canviat a millor. Puc morir demà, no ho entenc. És un fill desitjat i estimat. A més a més, m’encanta veure com s’il·lumina la cara de la meva mare quan veu el meu fill. Crec que li ha donat forces per seguir aquí”, reconeixia visiblement emocionada.

La mare d’Alonso es troba ingressada en una residència, el que ha complicat que la pugui veure molt aquests últims mesos per culpa del coronavirus: “Allà tenen mesures molt restrictives. La seva memòria ve i va… Hi ha vegades que no em reconeix, però sempre em pregunta com està el meu fill. D’ell se’n recorda sempre”.

Durant l’entrevista, Anabel Alonso ha fet una confessió que havia ocultat fins ara. Durant tota la seva carrera artística, sempre havia mantingut que ella era filla única. Una mentida que ha aclarit després de molts anys: “No ho sóc… El cert és que prefereixo dir que sóc filla única perquè la història real és molt llarga i dolorosa”.

Anabel Alonso se sincera durant l’entrevista al Deluxe / Telecinco

“Vaig tenir dos germans. Un d’ells va morir abans que jo naixés per culpa d’un limfoma quan només tenia nou anys. També vaig tenir una germana, que va morir als 10 anys per leucèmia. Els meus pares tenien molta por de perdre’m a mi també. Vaig haver de fer-me analítiques de sang fins als 17 anys”, revela per primer cop.

Un drama familiar que l’ha marcat, igual que a la resta de la seva família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa