El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa acomiada la temporada entre llàgrimes: “Ha estat molt dur”
  • CA

Ana Rosa Quintana marxa de vacances. La presentadora ha acomiadat la temporada entre llàgrimes, mentre reconeixia que ha estat una de les més dures de tota la seva carrera. La crisi del coronavirus ha centrat la seva programació des de principis d’any, d’igual manera que va afectar directament el seu funcionament.

“2020 ha estat a l’altura del refrany que diu que els anys bixestos són funestos. Avui arribem al final de la temporada, la més difícil sense cap mena de dubte. Ha estat la que més ha exigit a la gent que fem aquest programa i a la societat espanyola en el seu conjunt. No ha estat gens fàcil haver d’informar cada dia sobre centenars de morts, però esperem haver estat útils per a vostès”, engegava.

I reconeixia que els ha estat molt difícil: “Hi ha hagut dies molt durs i l’equip ha estat a l’altura sortint al carrer quan ningú no s’atrevia i amb la por al cos de poder contagiar les seves famílies. Hem tingut testimonis que sempre se’ns quedaran en el cor”, deia visiblement emocionada.

Ana Rosa marxa de vacances / Telecinco

Un comiat que acabava amb un missatge d’agraïment: “Estic molt orgullosa d’aquest equip. Avui els que sortim al balcó a aplaudir som nosaltres a vostès. Gràcies per permetre’ns fer-los companyia, per informar-los i entretenir-los”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa