El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa, sobre Rocío Carrasco i Antonio David: “Els pares tenen l’obligació fins que es morin de cuidar als seus fills”
  • CA

Rocío Flores té molts detractors en el conflicte amb la seva mare, Rocío Carrasco, però també té qui la defensa fervorosament. És el cas d’Ana Rosa Quintana, qui aquest dilluns ha tornat a deixar clara la seva posició: “Els pares el primer que han de fer és cuidar als fills”, ha dit, mentre els tertulians comentaven el concurs d’Olga Moreno, dona d’Antonio David, a ‘Supervivientes’.

“Són els responsables mentre els fills visquin, des del principi fins al final, facin el que facin, es portin com es portin i diguin el que diguin”, ha insistit la presentadora. Finalment, i amb el gest molt seriós, Ana Rosa ha conclòs: “Els pares tenen l’obligació fins que es morin de cuidar als seus fills”.

Tot això ho ha dit només dos dies abans que s’emeti el capítol 9 de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i després que la setmana passada la filla de Rocío Jurado relatés l’agressió que va patir per part de la seva filla, quan aquesta era menor d’edat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa