Ana Rosa critica el masclisme de Santiago Abascal durant la primera entrevista a Telecinco

Ana Rosa ha aconseguit ser la primera en tenir a plató en Santiago Abascal de VOX. La presentadora ha fet les delícies dels teleespectadors i ha entrevistat el líder del partit d'extrema dreta després del seu triomf a les eleccions andaluses. Molts es preguntaven com el tractaria i hi ha hagut opinions de tot: alguns l'han acusat d'intentar blanquejar la seva imatge, però també és cert que Ana Rosa ha volgut evidenciar que no està d'acord amb tot el que predica el polític.

 

El que més li ha debatut és el seu objectiu de derogar la llei de violència de gènere. Ha assegurat que no entén que vulgui eliminar-la quan enguany ja hi ha hagut 44 dones assassinades per la parella: "Això ens posa els pèls de punta. Les dades són les dades. La violència domèstica -si vostè vol dir-li així, és contra les dones. Les 44 són dones. No hi ha cap home", ha començat.


 

Santi Abascal, a 'El Programa d'Ana Rosa'
Santi Abascal, a 'El Programa d'Ana Rosa' | Telecinco

 

Com s'ha justificat Abascal? Amb l'argument de sempre: "Amb aquesta llei no baixen les xifres. La llei no combat la violència contra la dona. Nosaltres volem una llei contra qualsevol violència a l'àmbit familiar, no una llei que criminalitzi l'home". Davant la crítica d'Abascal dient que hi ha un munt de denúncies falses, Ana Rosa ha esclatat ràpidament: "Són una minoria. A més a més, hi ha més mortes per violència masclista que morts d'ETA".

 


 

Ha estat aquí quan el líder de VOX ha tret a la llum un altre dels trets característics del partit, el racisme: "Cal analitzar també quina nacionalitat tenien els assassins d'aquestes 44 dones". Però això tampoc no ha convençut Ana Rosa: "Hi ha nacionalitat en un assassí masclista? No es pot justificar per l'origen. Unir violència i immigració...". "Però sí que es pot unir violènica i masculinitat? Els homes som violents per naturalesa?", l'ha rebatut Abascal. "Els assassins són homes i les mortes, dones. És una cultura masclista contra la qual s'ha de lluitar", ha sentenciat Ana Rosa. 

 

 

 
Comentaris
Ramon
Doncs en això VOX té bona part de raó.
Joan Serra
Collons que estrany , però si aquest feixista és de la teva corda , bruixa. Això és el que t'ha cridat !'atencio del programa d'aquesta banda de magatzem ? Pobre dona !!
kiko
Si és veritat que a alguns països la violencia contra la dona esta normalitzada, fins i tot per l´estat, per exemple a alguns països musulmans quan violen a una dona se suposa quasi sempre que la culpa és seva , sobretot si vestia texans, etc, és un problema de la societat d´alla, a adults educats en un sistema X, no els fas canviar d´opinió, quan venen a viure aquí porten les seves creences i visions del món amb ells.
EVA
LOS HOMBRES DESTRUIDOS POR MUJERES SON LEGION ANA ROSA FEMINAZI

envia el comentari