El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Agredeixen una reportera d’Ana Rosa: “Ens han donat cops de puny i de peu”
  • CA

El programa de Ana Rosa‘ ha denunciat aquest dijous que una de les seves reporteres ha patit una agressió en ple carrer. Natalia Autrán i el càmera estaven intentant informar sobre la detenció de Jesús Heredia, cap de la droga del clan de Los Pantoja, a la seva arribada als jutjats d’Algesires. Algunes persones del clan s’han apropat a ells i els han fet cops de puny i de peu.

Així ho ha descrit la reportera, que ha denunciat l’agressió: “Afortunadament estem bé, però han tirat la càmera i ens han pegat al meu company i a mi. Ràpidament ha vingut la policia i ens ha custodiat. Ha estat un ensurt molt gran perquè venia molta gent cap a nosaltres”.

Com a seqüeles només li ha quedat mal de cap del cop, però dona gràcies que els han aturat a temps: “Ens han preguntat si els volíem denunciar, perquè un dels agressors era menor d’edat. Després han vingut uns quants més grans a disculpar-se”.

Aquest no és el primer cas d’agressió a un reporter del programa, per la qual cosa Ana Rosa s’ha mostrat escandalitzada: “Em sembla una vergonya”. La reportera poc després escrivia un tuit: “Per desgràcia no és el primer cop que ens passa. Nosaltres fem la nostra feina, expliquem les coses i jo jutgem. No per això han de pegar-nos. Gràcies a la policia d’Algesires, actuació i suport de 10”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa