Ana Rosa Quintana revela els detalls del fitxatge de Rocío Flores al seu programa

La filla de Rocío Carrasco ha rebut nombroses crítiques per començar a treballar en un programa de televisió

Molt se n’ha parlat durant els darrers dies del fitxatge de Rocío Flores per ‘El Programa de Ana Rosa’ en plena emissió de la sèrie documental sobre la vida de la seva mare, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Per aquest motiu, la presentadora Ana Rosa Quintana ha demanat la paraula en directe per a “aclarir una cosa” sobre la participació de Rocío Flores com a col·laboradora.

La periodista ha volgut matisar els detalls de la seva contractació i acabar així amb tots els rumors que s’estan generant. Després que el periodista Antonio Rossi relatés com va ser la fugida de Rocío Carrasco del psiquiàtric i afirmés que “això va en contra seva”, la presentadora ha alçat la mà per a pronunciar-se sobre un dels temes més polèmics del moment: el contracte de la néta de Rocío Jurado amb els programes dels matins de Telecinco.

“La productora es va posar en contacte amb Rocío Flores perquè comentés ‘Supervivientes’ abans, no que sortís, sinó abans que tinguéssim notícies que veuria la llum el docureality de la seva mare, Rocío Carrasco”, ha aclarit Ana Rosa. “Ens semblava que era un bon fitxatge per a comentar el reality, va estar concursant, i tot això és previ”, ha reiterat la presentadora.

L’aparició de Rocío Flores, sense parlar de la seva mare

Les xarxes socials van atacar durament aquest divendres a Rocío Flores després de revelar-se, durant el directe, que la filla de Rocío Carrasco no volia parlar de la seva mare, i que només aniria al programa per parlar de ‘Supervivientes’. La noia va acabar entre llàgrimes en el seu primer dia en escoltar el discurs d’Olga -l’actual parella del seu pare- en saltar de l’helicòpter.

Ana Rosa, davant les crítiques, ha defensat a Rocío Flores: “Evidentment, si contractes una persona per a parlar del reality no té per què parlar del tema de la seva mare, tot i que estigui passant en aquest moment. Però no sé si ella parlarà o no parlarà”.

Finalment, la presentadora no ha tingut pietat amb tots els que la critiquen a les xarxes socials: “Em crida l’atenció l’assetjament que està patint aquesta nena a les xarxes, començo a pensar que no és fortuït”.

Comentaris

    No se'n salva ni un 13/04/2021 3:41 pm
    Al final tota la porqueria, tots els vividors, van a parar al mateix femer.

Nou comentari