El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa Quintana explica com es troba després de vacunar-se amb AstraZeneca
  • CA

Ana Rosa Quintana ha tornat aquest dilluns al seu programa després de vacunar-se contra el coronavirus amb AstraZeneca.  La presentadora de ‘El programa d’Ana Rosa’ va rebre el vaccí en directe al Wanda Metropolitano, amb la bufanda de l’Atlètic de Madrid i sense notar pràcticament la punxada.

Tres dies després de rebre la vacuna, Ana Rosa ha continuat animant a la societat a que no tinguin por de les vacunes, que confiïn en els metges, epidemiòlegs i, en definitiva, en experts com Margarita del Val que ja han rebut la seva dosi.

Els efectes secundaris d’Ana Rosa després de la vacuna

La presentadora ha contestat als seus companys de plató sobre el seu estat de salut després de rebre la dosi d’AstraZeneca. Ana Rosa, amb el gest seriós, aclareix quins han estat els efectes secundaris que ha patit durant aquests dies: “No, res, ni dècimes, ni esgarrifances, ni el braç…”.

D’altra banda, la presentadora ha explicat que es trobava tan bé que no li ha fet falta utilitzar cap tipus de medicament: “No he pres res“. “Hi ha gent que ha tingut unes poques dècimes de febre, d’altres diuen que durant unes hores però a mi res”, ha reiterat.

Tot i això, Ana Rosa ha reconegut què li va entristir no veure a la gent vacunant-se en el Wanda: “Em va fer moltíssima pena veure un estadi com el Metropolitano amb tanta poca gent…”. Una infraestructura on hi caben 55.000 persones i on pràcticament hi van 1.000 diàriament.

D’altra banda, la periodista ha afirmat: “La gent del SUMA està fent un grandíssim esforç, per a ells la nostra admiració”. Finalment, ha declarat: “Els hi vaig preguntar que per què hi havia tan poqueta gent i em van dir ‘perquè no tenim vacunes’”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa