Ana Rosa Quintana parla sobre el seu testament: “L’heu modificat algun cop?”

‘El Programa de Ana Rosa’ es fa ressò de la informació que assegura que Rocío Jurado va canviar el testament abans de morir

Ana Rosa Quintana ha tornat de vacances, i ho ha fet precisament en el moment en què s’ha confirmat que Rocío Jurado va canviar el seu testament abans de morir. Un document que, segons va revelar el programa ‘Viva la vida’, tindria Rocío Carrasco en el seu poder i que podria veure la llum durant l’emissió del documental ‘En el nombre de Rocío’.

‘El Programa de Ana Rosa’ s’ha fet ressò d’aquesta informació i en acabar el vídeo, Joaquín Prat recollia les paraules d’Alessandro Lequio: “Tothom pot modificar el testament les vegades que consideri oportú”. I, ràpidament, Ana Rosa preguntava als col·laboradors si tenen testament. Tots responien a l’uníson: “Sí”. I davant de la pregunta de si l’havien modificat algun cop, tots tornaven a respondre de nou afirmativament.

Jo també l’he modificat”, confessava llavors la presentadora, que deixava pas a la intervenció del periodista Antonio Rossi, que tornava a parlar del testament de Rocío Jurado: “És important conèixer la data del testament. Rocío Carrasco es queda sense pare i sense mare, i no és el mateix un testament tenint a Pedro Carrasco viu, que un testament quan ell ja és mort, i Rocío Jurado sap que està malalta terminal i que deixarà a la seva filla sola”.

“És possible que allà on anava a millorar Ortega Cano, pensi que ell té dos fills, que són seus, però que té molts diners i, en canvi, la seva filla no té ni pare ni mare”, argumenta Rossi. Per la seva banda, Marisa Martín Blázquez ha assegurat que quan va morir la cantant ella va parlar amb Ana Iglesias, l’amiga íntima de Rocío Jurado: “Em va explicar que el que havia inclòs Rocío Jurado eren modificacions com canviar els marmessors, i incloïa els seus germans, i un fillol”.

“A més, l’últim testament també deixava només als fills que va tenir amb Ortega Cano el terç de la legítima. Es van modificar bastantes coses, i Rocío Carrasco creu que es van produir perquè la relació entre la seva mare i el ‘torero’ no era tan idíl·lica com semblava”, ha conclòs la periodista del cor.

Nou comentari